Bliv frivillig

Ventilen er Danmarks største uafhængige, frivillige ungdomsorganisation, og de frivillige er fundamentet i Ventilen. Hele organisationen - både mødesteder, KOMsammen og nationale aktiviteter drives af unge, der har lyst og overskud til at bruge noget af deres fritid på at gøre en forskel i andre unges liv.

For at sikre, at alle lokale frivillige er klædt på til arbejdet i mødestederne eller KOMsammen, er uddannelse af frivillige en selvfølge i Ventilen. Du kan læse mere om vores kurser og uddannelse af frivillige her.

Frivillig i et lokalt tilbud
Som frivillig i et mødested eller KOMsammen driver du sammen med andre frivillige et tilbud til ensomme unge, hvor de kan finde et fristed.  Du skal regne med at bruge 20 timer om måneden på det, til gengæld får du et nyt netværk, erfaring med frivilligt socialt arbejde og en masse gode oplevelser.

National frivillig
Hvis du er mere interesseret i det organisatoriske, politiske og event-arbejdet, kan du gøre en forskel som national frivillig i enten bestyrelsen, udvalg en af vores arbejdsgrupper eller som oplægsholder i Ventilen Fortæller.

Ventilens frivilligpolitik
Læs om, hvordan vi sikrer de bedst mulige rammer for den frivilliges trivsel i organisationen.