Adresse:

Lille hus på

Melchiorsvej 13

2920 Charlottenlund

Telefon: skriv en mail istede

E-mail: gentofte@ventilen.dk

Åbningstider:

Mødestedet er åbent hver mandag fra kl. 18-21. Første gang du kommer, skal du være der allerede kl.17:30, så der er tid til en hyggelig snak med os frivillige, hvor vi sammen finder ud af, om Ventilen er noget for dig.

Du kan bare dukke op, hvis du vil - men du er selvfølgelig også velkommen til at skrive og lave en aftale først på vores mail: gentofte@ventilen.dk

 

Ventilen i Gentofte slog dørene op i februar 2012 og er landets mødested nr. 14. 

Hej

Så har vi åbnet Ventilen Gentofte og er i gang hver mandag kl. 18-21 i vores nye super hyggelige lokaler på Melchiorsvej 13 i Charlottenlund.

Vi håber, du har lyst til at komme forbi og glæder os til at se dig ????

 

Adressen er: Melchiorsvej 13 , Charlottenlund.

 

Har i nogle spørgsmål er i meget velkommen til at sende en besked til gentofte@ventilen.dk

 

 

Aktiviteter

Vi planlægger inden hver åbningsdag en aktivitet. Det kan fx være ture ud af "huset", hvor vi f.eks. tager i parken og griller og spiller vikinge spil, eller det kan være en biograf- eller bowlingtur. 
Oftest bliver vi dog i mødestedet og hygger der med f.eks. madlavning, forskellige spil, filmhygge eller bare en snak om alt mellem himmel og jord.

Lige meget hvad vi vælger at gøre, er det i rolige og trygge rammer, og der vil altid være plads til at tilpasse eller ændre aktiviteterne efter dine behov og ønsker.

Aktiviteten for den pågældende dag vil også kunne ses på det, vi kalder ventilnettet. (www.ventilen.dk/byer/gentofte/) I vores kalender, som kan ses ude i venstre side af skærmen, man kan se, om det er en aktivitet, man har lyst til at deltage i. Ellers springer man bare over, og kommer igen næste gang, man har lyst.

Til aktiviteterne betaler ventilen ofte det meste. Dog vil der altid være en lille brugerbetaling. Husk derfor altid 15 kr til mad. Ved andre aktiviteter informerer vi om omkostningerne i vores kalender.

 

 

Frivillige

Mødestedet drives af os frivillige i alderen 18-30 år, som hjælper med at planlægge aktiviteter, ligesom vi sikrer, at der er gode og trygge rammer for at skabe fællesskab og nye venskaber. I Ventilen er det okay at tale om tungere emner som ensomhed, mobning og depression, hvis man har lyst. Vi frivillige i Ventilen har tavshedspligt og vil altid gerne tage en snak. Vi er ikke professionelle og giver derfor ikke behandling, men vi er selv unge og ved derfor, hvor vigtigt det er at være del af et fællesskab med andre jævnaldrende. Vi er som regel 3 frivillige hver onsdag.

 

Første gang

Mødestedet er åbent hver mandag fra 18-21. Første gang du kommer, skal du være der allerede 17:30, så der er tid til en hyggelig snak med os frivillige, hvor vi sammen finder ud af, om Ventilen er noget for dig. Du kan bare dukke op, hvis du vil - men du er selvfølgelig også velkommen til at skrive og lave en aftale først på vores mail: gentofte@ventilen.dk

Hvis du har nogle spørgsmål inden du kommer første gang, er du mere end velkommen til at skrive en mail til os på gentofte@ventilen.dk, så vil vi hjælpe så godt vi kan. Du kan også ringe til vores ventil-mobil alle onsdage mellem 18-21, og hvis vi ikke er i biografen eller lign. på dette tidspunkt, skal vi besvare dit opkald med det samme.

Vi glæder os meget til at se dig i Ventilen Gentofte!