Adresse:

Huset no. 7

Nørregade 7

7400 Herning

Telefon: -

E-mail: Herning@ventilen.dk

Åbningstider:

Ventilen Herning åbner igen søndag den 30-11 kl 15.

Hvis du kommer første gang, skal du først have en samtale med to frivillige. Vi glæder os til at møde jer :-)

Mødestedet

Mødestedet

Billeder af vores mødested i Huset no. 7, på Nørregade 7A.

 

Er du klar til at tage det første skridt ud af ensomheden? I Ventilen Herning er vi klar til at hjælpe dig ud af ensomheden. Hos os kan du møde mange forskellige unge som alle står i samme situation som dig. Vi mødes hver søndag for at skabe nye venskaber gennem nogle sjove og hyggelige aktiviteter eller bare en god snak. Er du klar til at tage det første skridt?

 

Aktiviteter

I Ventilen Herning er det de unge, der bestemmer, hvad vi skal lave. Det kan på en almindelig ventilaften være filmhygge, spilaften, en tur i parken eller noget helt andet.

Vi afholder maddag den første søndag i måneden, hvor vi sammen køber ind og laver et lækkert måltid. Udover maddag har vi aktivitetsdag, der bl.a. kan være cafébesøg, biograftur, fisketur, fodboldgolf og meget andet. Det er normalt ikke nødvendigt at fortælle, om man kommer eller ej, men der vil dog være få undtagelser som altid kan ses her på siden.

 

Mødestedet

Ventilen Hernings mødested er i Huset no. 7, Nørregade 7A. Her har vi åbent hver søndag fra 16:00-19:00 og er altid klar til en hyggelig aften.

 

Den første gang

Den første gang, du kommer i mødestedet, skal du komme kl. 15.30. Her vil vi snakke lidt med dig, om hvem du er og fortælle mere, om hvad vi laver – sammen finder vi så frem til, om Ventilen er et sted for dig. 

 

De frivillige

Vi er en række frivillige, som alle ønsker at skabe et hyggeligt og trygt mødested. Alle frivillige er forskellige, men har en ting til fælles: At vi alle ønsker at hjælpe unge ud af ensomheden. Du kan se de frivillige under fanen ”De frivillige i Herning”.

 

Bliv frivillig

Hvis du mener, at du kunne passe godt ind som frivillig i Herning, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan læse mere om at være frivillig her.

 


Vi glæder os meget til at se dig!