KOMsammen Odense Ventilen forside | Log ind

Adresse:

Ørstedsgade 12 st. th.

5000 Odense C

Telefon:

E-mail: Komsammen_odense@ventilen.dk

Åbningstider:

Torsdage 17.30 til 20.00

Den første gang du kommer, skal du komme kl. 17.00.

 

 

 

Mødetidspunkt for nye unge: Hver torsdag kl. 17.00*

*Medmindre andet er oplyst, tjek derfor altid vores kalender.

 

Åbningstidspunkt:  Hver torsdag fra 17.30-20.00. 

 

 Du er altid velkommen til at skrive til os på enten vores email eller  facebookside:

Emailkomsammen_odense@ventilen.dk 

Facebook: KOMsammens Facebookside 

Du er også meget velkommen til at følge vores facebookside, hvor der vil komme opslag vedr. vores aktiviteter, andre informationer samt billeder :)

 

Husk altid at holde dig opdateret under vores KALENDER (højre side) - i tilfælde af pludselige ændringer.

 

I Odense har Ventilen Danmark hele 2 tilbud, tjek  derfor også Ventilen Odenses mødested ud HER

V E L K O M M E N   T I L

 

I Odense finder du et sted fyldt med hjertevarne frivillige. Et sted hvor positiv og humørfyldt stemning dyrkes og  hvor trivsel samt sjove aktiviteter er i fokus. KOMsammen Odense er et tilbud til unge, der kender til følelsen af ensomhed. Hos os behøver du ikke nødvendigvis at kunne løbe stærkt, eller gribe en bold for at kunne være med. Det vigtigste er, at vi har det sjovt og at vi har det sjovt sammen. Her er plads til alle, som gerne vil ud med andre unge og opleve hvad Odense har af spændende aktiviteter.

 

Vil du gerne røre dig, hygge og være en del af et fællesskab?

KOMsammen Odense skaber altså muligheden for, at du kan møde andre unge mennesker gennem sjove fysiske aktiviteter og lækker madlavning. Føler du dig nogensinde ensom/alene, og er du mellem 15 og 30 år? Måske vil du gerne dyrke mere motion, men mangler nogle at gøre det sammen med? Vil du gerne opleve, at fysisk aktivitet og madlavning handler lige så meget om fællesskabet, som at det skal være sundt?

Lyder det som noget for dig? Så vil vi rigtig gerne se dig i KOMsammen Odense!

 

Hvad laver vi i KOMsammen Odense?

Først og fremmest så har vi det sjovt! Vi laver alt fra badminton, bordtennis, gåture, fitness, svømning, bowling, yoga, vandcykling og meget mere. Alle kan være med i aktiviteterne, uanset fysiske niveau. Dertil har vi en månedlig maddag, hvor vi laver sundere, men smagfuld og inspirerende mad sammen. Mødestedet drives af en håndfuld engagerede unge frivillige, som også deltager i aktiviteterne. 

 

Vi har åbent hver torsdag fra 17.30-20.00. Du er velkommen til at være med hver gang, eller lige når du har tid og lyst. Der er ingen mødepligt hos os.

 

Jeg vil gerne komme, men hvad gør jeg?

Det kan være svært at tage det første skridt ud af ensomheden, men det er vigtigt at du husker på, at alle som kommer i KOMsammen står i samme situation som dig. Vi vil som frivillige hjælpe dig med at få en rigtig god start.

Den første torsdag du kommer i mødestedet, skal du være der kl. 17.00, på Ørstedsgade 12 st. th., 5000 Odense C. Her vil vi frivillige tage en lille velkomst-snak om hvad KOMsammen Odense er, hvor du er velkommen til at stille alle de spørgsmål du kunne sidde inde med.

Vi opfordrer dig til at prøve vores tilbud af minimum 2 gange, for at du kan få det bedste indtryk af, hvad vi laver og hvem vi er.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os pr. mail. Vores kontaktoplysninger findes i venstre side.

 

Vi glæder os meget til at se dig!

 

Kærlig hilsen,

KOMsammen Odenses frivillige